Softwareoplossingen

Overwin zakelijke uitdagingen door kennis voor u te
laten werken.

Softwareoplossingen

Overwin zakelijke uitdagingen door kennis voor u te laten werken.
 
Door onze jarenlange ervaring met kleine en grote organisaties in zeer diverse branches weten wij als geen ander welke uitdagingen u zult tegenkomen bij het inrichten van moderne en toekomstbestendige werkplekken.

Wij helpen u graag om de ideale oplossing voor uw zakelijke uitdagingen te vinden. Van software die documentprocessen digitaliseert en automatiseert tot het verbeteren van de digitale veiligheid en productiviteit van uw organisatie.

We gebruiken daarvoor slimme software, hardware en innovaties op het gebied van de cloud, beveiliging, mobiliteit en papierloos werken. Zo kunt u uw zakelijke uitdagingen overwinnen en de kennis in uw organisatie laten werken om de concurrentie steeds een stapje voor te blijven.

HYPAS™ – uw zakelijke multifunctional op maat
Wij ontwikkelen desgewenst zakelijke maatwerkapplicaties die in een multifunctional kunnen worden ingebed en de functionaliteit van deze machine uitbreiden.

Deze maatwerkapplicaties kunnen worden verbonden met externe serverapplicaties waardoor een multifunctional perfect integreert in uw huidige werkprocessen.

Printmanagement

Printmanagementsoftware zorgt voor het beheer van printers en multifunctionals, queues, gebruikers en aanverwante processen. Alleen na authenticatie krijgen gebruikers toegang tot (bepaalde) printers. Op deze manier zorgt u voor een veilige en efficiënte printomgeving.

Direct naar de producten:

Digitalisering en scan workflow

Om een organisatie succesvol digitaal te laten werken moet er eerst structuur worden aangebracht in papieren en digitale documenten en standaardprocessen. Ongestructureerde processen zijn foutgevoelig en tijdrovend. Daarnaast zorgen ze voor een verhoogd risico op verlies, diefstal of lekken van bedrijfskritische en persoonlijke informatie.

Direct naar de producten:

Document Management
(DMS)/Enterprise Content
Management (ECM)

Met een DMS en ECM krijgt u een platform en hulpmiddelen voor het digitaal vastleggen, beheren, opslaan, bewaren en vinden van documenten en content die belangrijk zijn voor de processen binnen uw organisatie.

De vele manieren waarop de informatie gebruikt kan worden, zorgt voor nieuwe inzichten en een enorme toegevoegde waarde aan de manier waarop uw medewerkers samenwerken.  

Directly to the products:

Outputmanagement

Met deze oplossingen zorgt u ervoor dat bedrijfsdocumenten vanuit vrijwel elke omgeving geprint kunnen worden. 

Direct naar de producten:

Mobile en cloud

Het gebruik van mobiele apparaten en cloudopslag is niet meer weg te denken. Daarom leveren we apps waarmee uw medewerkers direct vanaf een smartphone of tablet kunnen printen en scannen naar een cloudomgeving. Het is ook mogelijk om met een MFP direct toegang te krijgen tot veelgebruikte cloudopslagomgevingen om direct vanuit te printen of naar te scannen. 

Direct naar de producten:

Printermanagement

Met onze oplossingen monitort, beheert en onderhoudt u het complete printerpark van uw organisatie. Van on-premise, waarmee de beheerder volledig inzicht krijgt in alle printers in het netwerk tot KYOCERA Fleet Services, waarmee wij op afstand het beheer en de service kunnen uitvoeren, inclusief tonerlevering, configuratie en firmware-updates.

Direct naar de producten

Download

Software_brochure 2021_nl.pdf (KDNL_software_brochure 2021.pdf)

1MB | PDF