Print & Follow

Bewaar uw afdruktaken op één centrale MFP en print ze vanaf elke MFP

Print & Follow

Bewaar uw afdruktaken op één centrale MFP en print ze vanaf elke MFP

Print&Follow SE is een geïntegreerde HyPAS-toepassing die veilige vrijgave van afdrukken biedt zonder dat een printserver nodig is. 

Print & Follow bewaart alle afdruktaken op één centrale Kyocera MFP waartoe alle andere Kyocera-apparaten toegang hebben.  Je kan hierna inloggen op een willekeurige aangesloten en je document hierop printen. Dit voorkomt wachten en de veiligheid van de documenten wordt verhoogd.

Print&Follow SE Ondersteunt een maximum van 5 machines en beschikt door het gebruik van een MFP als printserver over een beperkte opslagcapaciteit. Print&Follow SE is dasrom met name geschikt voor de kleinere organisaties.

  • Geen server nodig: De MFP wordt gebruikt om alle afdruktaken op te slaan.
  • Veiligheid:Gegevensencryptie zorgt ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot uw documenten en deze kunnen afdrukken.
  • Opdrachtenlijst:Verhoog de printflexibiliteit. Printopdrachten blijven beschikbaar totdat ze zijn afgedrukt of verwijderd.
  • Eenvoudig in gebruik:Met een pincode, een wachtwoord of een optionele ID-kaartlezer verkrijg je toegang tot alleen jouw printopdrachten.
  • Snel en gemakkelijkIntuïtieve installatie en interface zorgen ervoor dat iedereen de applicatie zonder problemen en training kan bedienen.

Compatibiliteit

Exclusief ontwikkeld voor geselecteerde Kyocera TASKalfa-apparaten

systeemvereisten

Geen serversoftware-installatie nodig

Downloads

Print And Follow documentatie

Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag met al uw vragen over Kyocera-producten en -services.