Over ons

OVER KLOMPÉ & RUPP

Klompé & Rupp  is de specialist voor document oplossingen en printsystemen. Onze ervaren en goed getrainde mensen, lossen uw document vraagstukken professioneel op. Zij maken gebruik van bewezen softwareoplossingen, in combinatie met hardware van onze voorkeur leverancier van print apparatuur Kyocera.

 

Samen met u, analyseren wij uw organisatie en brengen alle verbeterpunten in kaart. Op basis van deze verbeterpunten, maken wij een plan van aan pak, hoe wij deze punten voor u kunnen realiseren. Op basis van het plan, stellen wij een offerte samen, waarin alle aspecten en kosten inzichtelijk worden gemaakt.

 

U weet dus precies waar u aan toe bent, wanneer onze specialisten, het plan van aan pak, voor u gaan uitvoeren. Wij hebben alles in eigen regie, dus we weten wat we doen. En als we zaken tegen komen die we niet wisten, dan raadplegen wij onze vaste technische partners, voor een oplossing. Allemaal voor de afgesproken voorwaarden.

 

En als alles draait, dan houden wij u 24/7 in de gaten, via onze monitor software. Wij kunnen online met u mee kijken, wat er technisch allemaal gebeurt. Uiteraard allemaal met uw toestemming. En toners? Die worden automatisch geleverd op basis van verbruik.

 

Ook toe aan een goede document oplossing, waar je geen omkijken meer naar hebt?

 

Bel of mail ons voor een afspraak.

 

Tot gauw!

 

Het Klompé & Rupp Document Team

Kyocera Office foto

Transparant en pro-actief

Omdat uw organisatie constant in ontwikkeling is, bent u op zoek naar een partner die meedenkt op het gebied van de professionalisering van uw bedrijfsprocessen. Deze partner is Klompé & Rupp. Dankzij een uitstekend netwerk van Europese partners en leveranciers volgen wij alle ontwikkelingen en mogelijkheden op de voet. Wij bieden hierdoor een up-to-date dienstenpakket en productengamma aan.

 

Voor een persoonlijke ervaring

Wij leveren alle producten en diensten die het primaire bedrijfsproces van de klant ondersteunen. Dat is onze corebusiness. Onze medewerkers van de technische en commerciële service maken de ervaring van de klant compleet. Zij bieden de helpende hand met maatwerkadvies, slimme oplossingen en een snelle levering van uw bestelling.

 

ALLES IS VERBONDEN

In de praktijk raken onze producten en diensten elkaar: office supplies, document solutions, projectinrichting en Apple. Alles is uiteindelijk verbonden. Dankzij onze kennis en kunde reiken wij de beste middelen aan die in uw situatie werken. Niets te veel en niets te weinig.

 

LOGISTIEK PROCES

Ons logistieke proces verloopt bijna volledig geautomatiseerd; van bestelling tot aflevering. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt werken. En dankzij constante monitoring wordt de foutkans in een bestelling nagenoeg tot nul gereduceerd. Handig, want daardoor hebben we onze handen vrij voor u als klant en het verlenen van persoonlijke service. Precies zoals we dat willen.

ONZE WERKWIJZE

Klompé & Rupp werkt binnen de Document Solutions volgens het Managed Document Services (MDS) stappenplan, waarbij het resultaat van dit stappenplan veel verder gaat dan alleen het opsporen van verspilde verbruiksmaterialen en energievretende hardware. Het optimaliseert prestaties, productiviteit, winstgevendheid en zelfs veiligheid. Het stappenplan bestaat uit 5 stappen.

Benieuwd welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie?

Klik dan op de button hiernaast om een vrijblijvende offerte aan te vragen en laat u door ons adviseren!