Total Cost of Ownership

DUURZAAM KOSTENBEHEER

Bij de aanschaf van printers en multifunctionals bent u wellicht geneigd op aanschafprijs te beslissen. Echter, voor een goede beslissing kunt u het beste een Total Cost of Ownership (TCO) berekening maken. Daarin worden naast de aanschafprijs ook de bijbehorende kosten van gebruik, verbruik en behoud meegewogen, zowel de directe als de indirecte kosten. Daarmee weet u ook in de toekomst zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Voor zo’n berekening heeft u een betrouwbare partner nodig. Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions is zo’n partner. Wij helpen u uw behoeftes te onderzoeken en een perfect passende oplossing te vinden. Dit is verder opgebouwd uit 5 onderdelen, welke hieronder verder uitgebreid staan beschreven.

ECOSYS

Dankzij de toepassing van haar unieke ECOSYS-technologie helpt KYOCERA u uw directe printkosten te optimaliseren; de kosten per pagina bijvoorbeeld. Wordt er bij u veel gekopieerd of geprint, dan kunnen de verbruikskosten behoorlijk oplopen. Vooral als uw machines nog conventionele tonercartridges gebruiken. Deze moeten immers in hun geheel worden vervangen op het moment dat de toner op is. KYOCERA producten hebben een unieke long-life drum; een systeem waarbij toner, drum en developer los van elkaar kunnen worden vervangen. Dit bespaart u een hoop onnodige kosten.

 

KOSTENBEHEER

De printers en multifunctionals van KYOCERA zijn zo ontworpen, dat u heel eenvoudig de kosten van papier-, toner- en energieverbruik kunt minimaliseren. Zo schakelt KYOCERA apparatuur automatisch over naar de slaapstand, kunnen faxen automatisch worden gerouleerd en papiercassettes met milieuvriendelijk papier worden gevuld. De ECOprint mode zorgt ervoor dat er tot 50% toner wordt bespaard bij het afdrukken van interne documenten.

 

KX-DRIVER

Met de universele KX printerdriver bedient u al uw KYOCERA machines met slechts één driver. Dat is gemakkelijk voor de gebruikers, maar bespaart uw systeembeheerders ook veel tijd en dus geld. En dat is goed voor uw TCO!

 

KM-NET VIEWER

KM-Net Viewer is een uitgebreid controleprogramma voor printerparken. Daarmee kunnen beheerders vanaf één centraal punt, namelijk hun eigen Pc, alle afdrukapparatuur in het netwerk configureren, controleren en beheren. De KM-Net Viewer zit standaard inbegrepen bij elk KYOCERA systeem.

 

KYOCOUNT

Als u precies weet wat er in uw printerpark gebeurt, is het een stuk eenvoudiger om de kosten optimaal te beheersen. De unieke KYOcount-software van KYOCERA stelt u in staat gedetailleerd inzicht te krijgen in uw printerpark en daarmee beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op feiten. Vervolgens kan Klompé & Rupp Totaal BV-Documentsolutions u helpen uw printpark te optimaliseren, voor nu en voor de toekomst.