Printermanagement

Één centrale beheeromgeving voor alle printers en gebruikers.

Printermanagement

Één centrale beheeromgeving voor alle printers en gebruikers.

Printmanagementsoftware zorgt voor een doeltreffend beheer van printers en multifunctionals, queues, gebruikers en aanverwante processen.

Alleen na authenticatie krijgen gebruikers toegang tot (bepaalde) printers. Hierdoor maakt u uw printomgeving veilig en efficiënt.

Elke organisatie heeft printers en/of multifunctionals. Printmanagement zou net zo vanzelfsprekend moeten zijn. Het scheelt tijd en bespaart kosten, het verhoogt de veiligheid en verlaagt het verbruik en de belasting van het milieu.

Vanuit één centrale beheeromgeving kunnen alle printers en gebruikers worden beheerd. Er kunnen rechten worden toegekend aan gebruikers of groepen en afdelingsspecifieke processen worden ingericht.

Print&Follow zorgt ervoor dat u altijd en overal kunt printen bij iedere machine, op elke afdeling, in elke vestiging in de hele wereld. Managementrapportages zorgen voor inzicht en overzicht in alles wat er gebeurd in de printomgeving.

 • Snellere Return On Investment
  Managementrapportages geven inzicht en overzicht over hoe, waar en door wie er geprint wordt. Zo kan er worden gestuurd op het verlagen van kleurgebruik, aantal afdrukken, verplaatsing of vervanging van machines. Dit alles gebaseerd op feiten.

 • Voorkom misbruik van gevoelige gegevens
  Onbeheerde afdrukken op de printer, per ongeluk meegenomen afdrukken van een collega, niet opgehaalde printopdrachten en het ongeoorloofd gebruik van machines behoren tot het verleden.

 • Verhoog de efficiëntie en de tevredenheid van het personeel
  Eenvoudig uitwijken naar een andere machine om de afdrukken op te halen. Direct scannen naar uw eigen e-mail, map of cloudopslag. Single sign-on.

 • Bescherm het milieu
  Bewustwording van printgewoontes en het automatisch verwijderen van niet geprinte opdrachten zorgen voor een verlaging van het aantal afdrukken en dus minder papierverspilling.

 • Krijg bewegingsvrijheid
  Een grote opdracht die moet wordt geprint. Onderweg naar een vergadering toch nog even dat overzicht printen? Wat de situatie ook is, uw medewerkers hebben op iedere machine altijd en overal beschikking over de eigen printopdrachten en processen. Bovendien kan er vanaf ieder mobiel device worden geprint.

 • Beveilig uw documenten
  Het verlies van documenten en informatielekken gebeuren meestal onbedoeld. Documenten blijven achter op de printer of liggen tussen de opdrachten van een collega. Doordat alleen de geautoriseerde medewerker bij de documenten kan komen worden dit, maar ook eventuele opzettelijke inbreuken voorkomen.

 • Verbeter uw printomgeving
  Print&Follow, mobiel printen of offline cache zorgen ervoor dat een printopdracht op elk beschikbare machine kan worden geprint. Dit bespaart geld, tijd én moeite.

 • Verlaag de bedrijfskosten
  Bewustwording, regels en printquota helpen om het aantal afdrukken onder controle te houden.  Minder afdrukken en papierverbruik, het automatisch verwijderen van niet geprinte opdrachten dragen allemaal bij aan het verlagen van de operationele kosten.

 • Vereenvoudig implementatie en onderhoud
  Installatie en configuratie is binnen enkele minuten geregeld. Net als automatisch zoeken, installaties op afstand en configuratie van printers. Dit betekent dat de printomgeving telkens eenvoudig aangepast kan worden aan de veranderingen binnen uw organisatie.

Printermanagementoplossingen

‘Scannen naar’ voor advocatuur en notariaat.

Altijd alle stukken direct raadplegen.

‘Scannen naar’ voor de zorg

Direct opslaan en beschikbaar in het EPD.

‘Scannen naar’ voor accountants

Dossiers direct gevuld met de juiste documenten.

‘Scannen naar’ voor HRM

Personeelsgegevens digitaal en veilig opgeslagen.

Scannen naar voor uitzendbureaus

Informatie van kandidaten en opdrachtgevers direct opslaan in backoffice software.

Scannen naar documentmanagementsystemen

Alle informatie op één plek. beschikbaar wanneer en waar u wilt.

Digitaliseer en automatiseer uw organisatie

Bekijk al onze softwareoplossingen.