Draag bij aan de toekomst van de planeet

Kies nu een nieuwe Epson Heat-Free printer voor een beter milieu

Ruil nu uw oude printer in

92% Minder Co2

EPSON Heat-Free Technology zorgt voor 92% minder Co2 uitstoot. Door de deze Technology hoeft de printer niet op te warmen bij inschakeling of activering vanuit de sluimerstand. Dit betekent dat de printer direct begint met printen, in tegenstelling tot laserprinters, waarbij de fuser eerst moet voorverwarmen. Een consistent hoge printsnelheid is gegarandeerd, zelfs voor documenten met een hoge afdrukdensiteit.

96% Minder Stroom

De Heat-Free Technology van Epson verbruikt 94% minder energie dan lasertechnologie, omdat er geen warmte hoeft te worden gebruikt om het apparaat op te warmen. Aangezien inkjetprinters geen fuser-unit hoeven te verwarmen, resulteert dit in een aanzienlijk lager energieverbruik.

94% Minder Afval

Laserprinters gebruiken tot 96% minder verbruiks-materialen en vereisen in vele gevallen geen periodieke vervanging van de drum, de transferband en de fuser. Dankzij de EPSON Heat-Free Technology bevatten onze inkjetprinters, vergeleken met laserprinters, minder onderdelen die periodiek moeten worden vervangen en zijn onze printkoppen geen verbruiksonderdelen. Dit vermindert de milieubelasting van de productie en recycling van de aanvullende resources.

Stap nu over op EPSON en ontvang tot €750,00 voor uw oude printer

Vraag nu een offerte aan!