Verbruiksmaterialen

ORIGINELE TONER

KYOCERA heeft unieke long-life componenten, zoals de drum, developer en andere verbruiksmaterialen. Daarbij is het uiterst van belang dat er originele verbruiksmaterialen worden gebruikt. Zodra uw organisatie de eerste stap heeft gezet om de bedrijfskosten te verlagen, door KYOCERA machines te gebruiken, lijkt het misschien logisch om nog een stap verder te gaan en niet-originele toner te gebruiken.

Maar de voordelen hiervan wegen absoluut niet op tegen de risico’s die het gebruik van dergelijke producten inhoudt. Uit onderzoek blijkt dat er juist duidelijk hogere kosten ontstaan door het gebruik van niet-originele toner. Kosten die in een onderzoek naar de totale exploitatiekosten (TCO) vaak niet mee worden genomen.

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Maak gebruik van de uitgebreide garantiemogelijkheden door originele KYOCERA toner te gebruiken. Wanneer u niet-originele toner gebruikt heeft u bijvoorbeeld geen recht op de gratis reparatie van uw afdrukapparatuur binnen de garantieperiode als er schade ontstaat door het gebruik van niet-originele toner. U betaalt dan dus alle kosten. Om het ongewilde gebruik van niet-originele toner te vermijden zijn de nieuwe generatie KYOCERA tonercartridges uitgerust met een RFID-chip. Sensoren in uw printer en/of multifunctional herkennen hierdoor meteen of u wel, of niet, originele KYOCERA toner gebruikt.

 

BESCHERMING VAN DOCUMENT-ECHTHEID

Door het gebruik van KYOCERA afdrukapparatuur samen met originele KYOCERA toner beschermt u de authenticiteit van u contracten, brieven en alle bedrijfskritische documenten. Printers, kopieerapparaten en multifunctionals van KYOCERA worden door het COT Laboratorium getest en gekeurd en bij goedkeuring opgenomen in het COT-kwaliteitswaarborgsysteem . Deze certificering is uiteraard alleen geldig als er ook daadwerkelijk originele KYOCERA toner wordt gebruikt. Voor veel apparaten is er nu een PTS-certificering. Dit is een gelijkwaardige test, maar dan uitgevoerd door een onafhankelijk instituut uit Duitsland.