Apparatuur huren

APPARATUUR HUREN

Huren is een vorm van financiering die heel gebruikelijk is bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. Elke ondernemer kan zijn eigen redenen hebben om bepaalde productie- middelen niet te kopen, maar te huren. Nieuwe investeringen leggen altijd beslag op uw liquiditeiten of bankfaciliteiten. Daarnaast zijn er nog meer voordelen.

 

Klompé & Rupp biedt al jaren de mogelijkheid aan organisaties, om een huurovereenkomst af te sluiten voor nieuwe apparatuur. In plaats van in één keer een grote investering te doen, wordt hiermee per maand een vast bedrag voldaan. De kosten worden verspreid, waardoor u toch in staat bent om een geschikte printer en/of multifunctional aan te schaffen.

HOE WERKT HET?

U kunt kiezen om een huurperiode voor meerdere maanden aan te gaan, maar gebruikelijk en veelvoorkomend is 60 maanden. Afhankelijk van de looptijd en investering, wordt er een maandelijks tarief bepaald. Betaling geschiedt door middel van automatische incasso via de leasemaatschappij. Aan het einde van de huurperiode zijn er diverse mogelijkheden, waarover wij u kunnen informeren.

FLEXIBEL

Voldoet de printer en/of multifunctional na een bepaalde periode niet meer aan uw wensen, door bijvoorbeeld veranderingen binnen uw organisatie en heeft u behoefte heeft aan een ander systeem met extra mogelijkheden? Dan wordt er samen met u gekeken naar de inzet van een passende machine in combinatie met bijvoorbeeld een verlenging van of uitbreiding op de overeenkomst. Hierdoor bieden wij u flexibiliteit.

 
KOPEN OF HUREN?

Verwacht u te gaan groeien? Gaat u meer kleur en/of zwart/wit printen? Het zijn vragen om eens te bespreken met onze adviseurs. Een printer en/of multifunctional kopen of huren is namelijk een oplossing voor jaren. Het grote verschil tussen beide is de eigendom, het verdelen van de aanschaf, gebruik en service kosten over die jaren. Bij een printer en/of multifunctional kopen heeft u een groot bedrag, wat u eventueel kan financieren. Met een printer en/of multifunctional huren kiest u voor zekerheid tijdens de contractperiode. De adviseurs van Klompé & Rupp luisteren graag naar uw wensen en eisen en presenteren u graag de mogelijkheden.

Hulp bij uw huidige huurcontract?

Klik dan op de button hiernaast om een vrijblijvende offerte aan te vragen en laat u door ons adviseren!