Pro Rato Colour System

LAGERE PRINTKOSTEN

In een kantooromgeving worden enorm veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere document. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen behoorlijk groot zijn.

“Waarom betaalt u dan nu voor iedere kleurenafdruk hetzelfde?”

KYOCERA Document Solutions Nederland BV biedt als eerste in de markt van laserprinters kleuren afdrukprijzen aan, die gebaseerd zijn op het werkelijke tonerverbruik. Een volgende stap van KYOCERA op het gebied van klantgerichte service.

Dekkingspercentage gerelateerde afdrukprijzen

De KYOCERA ECOSYS kleurenprinters, ECOSYS kleurenmultifunctionals, TASKalfa kleurenmultifunctionals en A3 kleurenprinters beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over drie aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen (zie afdrukvoorbeelden hieronder*). Op basis van deze tellers wordt de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht. Hierdoor kunt u tot wel 75% besparen op kleurprinten. Een jaarlijkse besparing die kan oplopen tot € 2.550,-. Maakt u meer afdrukken? Dan bespaart u nog meer.

 

TELLER 1 – BASIS KLEUR

Een voorbeeld van BASIS KLEUR is correspondentie voorzien van een kleurenlogo. Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 3% voor kleur en 6% voor zwart. Het dekkingspercentage voor kleur is opgebouwd uit cyaan, magenta en geel. In dit geval wordt er gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 1%.

 

TELLER 2 – OFFICE KLEUR

Een voorbeeld van OFFICE KLEUR is een rapport met gekleurde grafieken. Het dekkingspercentage voor deze staffel is maximaal 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend met een maximaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%.

 

TELLER 3 – CREATIEF OFFICE KLEUR

Een voorbeeld van CREATIEF OFFICE KLEUR is een presentatie met veel kleurrijke foto’s. Het dekkingspercentage voor deze staffel is meer dan 7,5% voor kleur en 6% voor zwart. Dit betekent dat er wordt gerekend vanaf een minimaal gemiddeld dekkingspercentage per kleur van 2,5%.

*Afdrukvoorbeelden zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Benieuwd hoeveel u daadwerkelijk kunt besparen op uw printkosten?

Klik dan hiernaast op de knop en vul het contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact op en helpen u verder.