Advocatuur: Scan & Print

ADVOCATUUR: Scan & Print in BaseNet, CC Law, Advocaat Centraal

Digitalisering is zeer actueel. Ook binnen de advocatuur is de digitaliseringsslag de komende jaren een belangrijke uitdaging.

Klompé&Rupp verzorgt scanoplossingen waarbij u direct vanaf uw KYOCERA multifunctional naar uw dossier in uw applicatie scant.

 

U heeft vanaf uw KYOCERA display rechtstreeks contact met uw applicatie en uw scans worden direct in het gewenste dossier weggeschreven. De tekst in het document wordt volledig doorzoekbaar gemaakt (OCR) en het bestandsformaat is PDF/A (Archive). Voor u betekent dit dat uw documenten altijd op welke zoeksleutel dan ook terug te vinden zijn.

De PDF/A standaard zorgt ervoor dat deze documenten ook altijd geopend  kunnen worden (zelfs na meer dan 20 jaar).

'Scannen naar' oplossingen

Tegenwoordig scannen veel organisaties hun papieren documenten. Het scannen van een document is eenvoudig te realiseren. Veel belangrijker is waar u het document opslaat en dat u het document direct weer kunt opvragen op het moment dat u of uw medewerkers het nodig heeft. Organisaties gebruiken een Document Informatie Systeem, Enterprise Recource Planning en Customer Relation Management applicatie waar men documenten aan zou willen toevoegen en uiteraard weer in terug wil vinden.

Wij bieden voor deze bedrijfsapplicaties standaardoplossingen die snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd binnen uw bedrijfsproces en -omgeving. Hierdoor kunt u aanzienlijke besparingen realiseren in tijd en geld en uw bedrijfsprocessen vele malen efficiënter inrichten. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om deze standaardconcepten speciaal voor uw bedrijfsproces verder te optimaliseren.

Wilt u ook vanaf uw multifunctional rechtstreeks scannen naar uw bedrijfsapplicatie?

Klik dan hiernaast voor meer informatie, of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.