Hoog volume kleur

DIGITALE PRINTOPLOSSINGEN

De TASKalfa Pro 15000c van Kyocera brengt meer dan 60 jaar digitale expertise en ervaring samen om aan uw grote afdrukbehoeften te voldoen. Deze supersnelle inkjetproductieprinter biedt u een kostenefficiënt alternatief voor conventioneel afdrukken in transactionele, trans-promotionele en direct mail-toepassingen. Gebouwd voor snelheid en betrouwbaarheid en voorzien van unieke printkop- en inkttechnologieën ontwikkeld door Kyocera. Het is ontworpen om de toekomst van uw bedrijf te beveiligen door uw reputatie te verbeteren en een snel, duurzaam rendement op uw investering te bieden.

 

Hieronder worden enkele oplossingen van de TASKalfa Pro 15000c beschreven, echter is dit maar een kleine greep uit het portfolio. Ga daarom voor meer informatie naar www.kyoceradocumentsolutions.nl of neem contact met ons op via het contactformulier of neem rechtstreeks contact op door te bellen naar 026 – 364 46 33.

Verbeter je image met snelle uitvoer van hoogwaardige kwaliteit

•Vacuümcassettes met grote capaciteit maken betrouwbaar transport van uw media mogelijk
• Het robuuste, duurzame ontwerp zorgt voor betrouwbare prestaties in veeleisende omgevingen
• Hoogwaardige componenten zijn inclusief de eigen Kyocera beproefde inkjetkoppen
• De afdrukken en kopieën van de TASKalfa Pro 15000c zijn één van de snelste op de markt (150 ppm voor A4)

Betrouwbare doorvoer met lagere kosten

• De TASKalfa Pro 15000c heeft diverse internationale energiecertificaten
• Preventief onderhoud optimaliseert de beschikbaarheid
• Snelle en betrouwbare prestaties worden gecombineerd met toonaangevende resultaten op het gebied van energie-efficiëntie om uw kosten laag te houden en de CO2-voetafdruk van uw bedrijf te verminderen.

Efficiënte input voor nieuwe normen in productiviteit

• De bediening is eenvoudig met een intuïtieve touch-panel interface
• Het meeste onderhoud en fijnafstelling kan worden gedaan door de gebruiker
• De Fiery-controller beheert de wachtrij efficiënt en de Managed Enterprise Output (MEO) software zorgt voor complexere workflows.

TASKALFA PRO 15000C IN BEELD

Kyocera Group is een wereldwijd bedrijf dat voortdurend nieuwe waarde creëert op het snijvlak van technologie. Het is actief in meerdere bedrijfssegmenten, waaronder industriële en automotive componenten, halfgeleidercomponenten, elektronische apparaten, communicatie, R&D en meer. Kyocera Document Solutions ondersteunt bedrijven al meer dan 60 jaar met innovatieve en duurzame printers, multifunctionele producten en oplossingen die hen helpen kennis te laten werken.

Geïnteresseerd in de producten en oplossingen van Kyocera?

Vul dan het contactformulier in op onze contactpagina.