PinPoint Scan

Persoonlijk scannen vanaf de MFP direct naar jouw PC.

PinPoint Scan

Persoonlijk scannen vanaf de MFP direct naar jouw PC.

PinPoint Scan is een eenvoudig te installeren toepassing waarmee werknemers rechtstreeks vanaf de multifunctional hun eigen gepersonaliseerde scanoplossing krijgen waardoor ze naar hun eigen en gedeelde netwerk mappen en diverse cloud opslaglocaties kunnen scannen.
Gepersonaliseerde scan bestemmingen kunnen gemakkelijk worden aangemaakt en beheerd zonder dat hiervoor de medewerking van de IT afdeling nodig is.

OCR
Door gebruik te maken van de Scan extension kit kunnen gescande documenten door middel van OCR vindbaar en doorzoekbaar worden gemaakt

PinPoint scan wordt met name gebruikt in de kleinere onderneming of op afdelingen in grotere organisaties die behoefte hebben aan eenvoudige digitalisering en opslag.

  • Scan to folder: Sla de gescande documenten op op het bureaublad of direct in de juiste folder op de PC.
  • Scan to email: Verstuur het gescande document naar je desktop en open een nieuwe mail met het document als attachment.
  • Scan to application: Verstuur de scan direct naar een applicatie voor het bewerken van PDF bestanden en open deze direct op je desktop.
  • Veiligheid: Authenticatie met een PIN code of ID kaart en de gegevensoverdracht met SSL encryptie zorgt voor documentveiligheid.
  • Persoonlijke set-up: Gebruikers kunnen zelf hun persoonlijke scan bestemmingen en instellingen definiëren en aanpassen.
  • Snel en eenvoudig: De intuïtieve installatie, configuratie en interface garanderen gebruikersgemak zonder problemen en training.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle HyPAS MFP’s en Windows en Apple desktopsystemen.

Systeemvereisten

Vereist geen serverinstallatie.

Downloads

Pinpoint Scan documentatie

Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag met al uw vragen over Kyocera-producten en -services.