Scannen naar M-Files

Controle over documenten en automatiseer bedrijfsprocessen.

Scannen naar M-Files

Controle over documenten en automatiseer bedrijfsprocessen.

Met M-Files beschikt u over software voor documentbeheer en workflowautomatisering en kunnen de processen die de levensader van uw bedrijf vormen worden gedigitaliseerd en geoptimaliseerd.

Door saaie en handmatige taken die uw medewerkers veel energie kosten te verwijderen, kunnen kenniswerkers zich concentreren op de projecten die productiviteit en winst opleveren. Dit is minstens zo waar voor het toevoegen van documenten in een DMS.  Met Scannen naar M-Files kunnen werknemers papieren documenten vanaf hun MFP direct naar de juiste plek in M-Files plaatsen. en net zo gemakkelijk kunnen digitale documenten vanuit een folder op de pc, vanuit exchange of een mobiel direct in M-Files worden opgenomen.

Direct scannen naar het juiste dossier

Met onze ‘scannen naar’ oplossing scan je papieren documenten direct naar het juiste dossier in M-Files. Door de directe communicatie met deze applicatie worden documenten snel en eenvoudig opgeslagen in het juiste dossier en de OCR functionaliteit zorgt er voor dat ze altijd vindbaar en doorzoekbaar zijn.

Direct digitale documenten opslaan in het juiste dossier.

Veel documenten worden tegenwoordig digitaal aangeleverd maar staan in mail, applicaties of netwerkmappen. ook deze documenten kunnen snel en eenvoudig volgens vastgelegde processen direct aan het juiste dossier worden toegevoegd.

Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag met al uw vragen.