Scannen naar DocuWare

Perfectioneer de processen in het hart van jouw bedrijf.

Scannen naar DocuWare

Perfectioneer de processen in het hart van jouw bedrijf.

We kennen het belang van altijd en overal toegang tot onze informatie. Een Document Management systeem zoals DocuWare biedt gebruikers veel belangrijke voordelen zoals, archiveren en ophalen van documenten, samenwerking en geautomatiseerde workflows.

Dit werkt het makkelijkst wanneer de informatie die is opgeslagen in DocuWare ook eenvoudig toegankelijk is en daarom is het belangrijk om vanaf het begin te bepalen hoe informatie wordt toegevoegd.

Met Scannen naar DocuWare kunnen werknemers papieren documenten vanaf hun MFP direct naar de juiste plek in Docuware plaatsen. Op dezelfde manier kunnen digitale documenten vanaf een folder op de pc, vanuit exchange of een mobiel direct in DocuWare worden opgenomen.

Direct scannen naar het juiste dossier

Met onze ‘scannen naar’ oplossing scan je papieren documenten direct naar het juiste dossier in DocuWare. Door de directe communicatie met deze applicatie worden documenten snel en eenvoudig opgeslagen in het juiste dossier en de OCR functionaliteit zorgt er voor dat ze altijd vindbaar en doorzoekbaar zijn.

Direct digitale documenten opslaan in het juiste dossier.

Veel documenten worden tegenwoordig digitaal aangeleverd maar staan in mail, applicaties of netwerkmappen. Ook deze documenten kunnen snel en eenvoudig volgens vastgelegde processen direct aan het juiste dossier worden toegevoegd.

Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag met al uw vragen.