Mobile & Cloud

MOBIEL PRINTEN

Het gebruik van mobile devices zowel binnen als buiten organisaties neemt fors toe. Mobile devices zijn over het algemeen niet aangesloten op het interne netwerk en toch bestaat de behoefte om vanaf deze apparaten te kunnen printen. Draadloos printen kan zowel voor de interne bedrijfsvoering, als voor uw bezoekers een goede aanvulling zijn op uw huidige printerpark of dienstverlening. U wilt natuurlijk echter geen veiligheidsrisico’s voor uw interne netwerk, multifunctionals of documenten lopen. KYOCERA biedt oplossingen waarmee u overal kunt profiteren van de afdruk- en scanmogelijkheden van de hedendaagse mobiele en cloudtechnologie.

 
KYOCERA MOBILE PRINT

Met KYOCERA Mobile Print app kunt u veilig scannen of printen vanaf een smartphone of tablet-pc in uw netwerk. U kunt instellingen zoals kleur of monochroom, resolutie en bestandsformaat vanuit de app selecteren. De veiligheid van uw documenten wordt gewaarborgd omdat de app geen gebruik maakt van het internet of de cloud maar gebruik maakt van uw eigen netwerkomgeving. Werknemers willen steeds vaker hun eigen iPhone, iPad of Android Smartphone en tablet volgens het Bring Your Own Device (BYOD) principe connecteren aan zakelijke bronnen. Met de innovatieve technologie van KYOCERA, die zowel multifunctionele producten als mobiele apps ondersteunt, wordt het kantoor een echte mobiele ervaring. De KYOCERA Mobile Print app kan gratis worden gedownload via de Android en iOS app store.

 
APPLE AIRPRINT

AirPrint van Apple biedt gebruikers de mogelijkheid om foto’s, e-mail, webpagina’s en documenten draadloos af te drukken vanaf iPad, iPhone en iPod touch, zonder stuurprogramma’s te hoeven installeren. Eigenaren van kleine bedrijven, managers die veel onderweg zijn en professionals hebben hiermee toegang tot een eenvoudige mobiele oplossing zonder complexiteit. KYOCERA biedt binnen haar portfolio van printers en multifunctionele producten de ondersteuning van Apple AirPrint.

KYOCERA's Cloud Connect

Zoals reeds beschreven is in de huidige tijd waarin mobiliteit steeds belangrijker wordt, het gebruik van smartphones, tablet pc’s en cloud-services standaard geworden. U slaat uw documenten op in de cloud, maar wat nu als u opeens een van die documenten moet afdrukken? En wat nu als u een papieren document snel moet delen met collega’s ver weg?

Dan is er KYOCERA Cloud Connect waarmee u direct toegang hebt tot uw persoonlijke cloud-ruimte vanaf elke HyPAS™ multifunctional. Dit betekent dat u de garantie heeft dat papieren documenten met één druk op de knop kunnen worden omgezet in digitale bestanden of omgekeerd zonder daarvoor een computer nodig te hebben. KYOCERA Cloud Connect vormt de brug tussen uw MFP en uw cloud-opslagruimte: hierdoor hebt u toegang tot bestanden en kunt u bestanden uploaden in uw Evernote™ of Google Drive™ account direct vanaf uw KYOCERA MFP.

Bent u geïnteresseerd in KYOCERA Cloud Connect en wilt u meer weten?

Klik dan hiernaast voor meer informatie, of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.