Multifunctionals

Voor multifunctionals op kantoor is het een vereiste dat deze altijd goed werken, aangezien het veel tot intensief wordt gebruikt. Om de perfecte printer te vinden voor uw bedrijf is het belangrijk om te kijken of het over de juiste capaciteiten beschikt. Enkele vragen die hierbij komen kijken zijn bijvoorbeeld; In welke kleur wilt u printen zwart-wit of ook in kleur? Welke afdruksnelheid heeft de printer nodig? Wat zijn de kosten die u wilt uitgeven aan de multifunctional en aan de afdrukken per rol? Wanneer dit in kaart is gebracht, kunt u gerichter zoeken naar een zakelijke printer voor uw bedrijf.

Wanneer u op zoek bent naar de beste multifunctionals voor uw bedrijf, dan bent u bij Klompé & Rupp aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in printsystemen en document oplossingen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u adviseren over de juiste multifunctional die aansluit bij uw wensen en eisen. Bij ons heeft u de keuze uit multifunctionals van diverse topmerken allemaal voorzien van de hoogste kwaliteit en dat voor een scherpe prijs.

Kyocera printers

Epson printers

Epson staat niet alleen bekend vanwege de eersteklas printers die ze leveren, maar ook vanwege hun voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. Ze streven naar het stimuleren van vernieuwing en het overtreffen van de verwachtingen van de klanten. Zo beschikken ze onder andere over warmtevrije printers die minder energie verbruiken en hebben ze onlangs EcoTank-printers ontworpen waarmee u zonder cartridges kunt afdrukken tot wel drie jaar lang.

De multifunctionals van Epson zijn geschikt voor kleine kantoren tot aan grote organisaties.  De printsnelheden variëren van 60 ppm (pagina per minuut) tot aan 100 ppm. Dit allemaal gecombineerd met een laag energieverbruik. U bespaart niet alleen geld maar ook tijd door het hoge rendement en hoge papiercapaciteit, waardoor u minder hoeft bij te vullen.

Waar kunnen we je bij helpen?

10+ jaar ervaring

Online service systeem

Constante monitoring

24/7 service en onderhoud

Over ons

Klompé & Rupp is uw partner op het gebied van professionalisering van uw bedrijfsprocessen. Grote en kleine organisaties zijn constant in ontwikkeling, hierdoor kan de efficiëntie van uw processen, documentenomgeving, printvolumes en energieverbruik veranderen. Om hier meer inzicht in te krijgen is het fijn als specialisten met u meekijken. We zijn constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, hierdoor kunnen wij een up-to-date dienstenpakket en productengamma aanbieden.

Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag met al uw vragen over Kyocera-producten en -services.