KYOCERA

 Home / Producten /KYOCERA
Breed assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Flexibele contractenKYOCERA TASKalfa 4053ci​

(15.000 en meer afdrukken per maand)

Op voorraadDe TASKalfa 4053ci​ produceert kwalitatief hoogwaardige kleurenafdrukken in A4-/A3-formaat en is voor werkgroepen en kleine kantooromgevingen een flexibel hulpmiddel voor afdrukken, kopiëren, scannen en faxen (optioneel).

Printen, kopiëren en scannen
A4/A3 kleuren laser multifunctional
Tot 40 pagina's A4 per minuut
4GB RAM + 8GB SSD + 320GB HDD
Multi-bit afdrukresolutie van 4.800 x 1.200 dpi
Groot gebruiksvriendelijk touchscreen
Uitgebreide ondersteuning voor alle moderne mobiele communicatie
Pro Rato Colour System!

Zie voor meer informatie en specificaties hieronder. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.Best Price Offerte

De KYOCERA TASKalfa 4053ci​ produceert kwalitatief hoogwaardige kleurenafdrukken in A4-/A3-formaat en is voor werkgroepen en kleine kantooromgevingen een flexibel hulpmiddel voor afdrukken, kopiëren, scannen en faxen (optioneel). Gebruikers hebben toegang tot alle functies via het grote gebruiksvriendelijke kleuren touchscreen met intuïtieve menustructuur. Dankzij de optionele software applicaties en papierverwerkingsoplossingen kunt u de KYOCERA TASKalfa 4053ci​ eenvoudig afstemmen op uw specifieke behoeften, hoe de workflow van uw onderneming ook is georganiseerd.

Pro Rato Colour System:
De KYOCERA TASKalfa kleuren multifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over 3 aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers wordt de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht. Hierdoor kunt u tot wel 75% besparen op kleurprinten. Betaal dus alleen voor de kleur die u gebruikt!

Type:
A4/A3 kleuren multifunctional
Technologie:
KYOCERA kleurenlaser, HyPAS™ solution platform
Functies:
Printen, kopiëren en scannen, faxen optioneel
Motorsnelheid:
Tot 32/12 ppm A4/A3 in kleur en zwart-wit
Resolutie:
: 4.800dpi equivalent x 1.200dpi (printen), 600x 600 dpi (scannen/ kopiëren)
Opwarmtijd:
17 seconden of minder na inschakeling
Tijd tot eerste kopie:
5,1 / 7,4 seconden of minder in zwart-wit/kleur
Afmetingen (BxDxH):
602 x 665 x 790 mm
Gewicht:
Basissysteem circa 95 kg
Stroomverbruik:
Printen/kopiëren: 770 W, Ready mode: 60 W, Low-power modus: 50 W, Slaapstand: 0,7 W
Geheugen:
4GB RAM + 8GB SSD + 320GB HDD
Brochure

Wij hebben een ruime eigen voorraad KYOCERA multifunctionals. Zo ook de KYOCERA TASKalfa 4053ci​, waardoor wij deze multifunctional snel bij u op locatie kunnen leveren.

Wij verzorgen - naast de levering en plaatsing van de multifunctional op de door u gewenste locatie - tevens een uitgebreide instructie van de werking van de multifunctional. Eventueel kunnen wij ook de gehele netwerkinstallatie verzorgen, indien dit gewenst is. Vraagt u ons gerust naar alle mogelijkheden.

De printers en multifunctionals van KYOCERA zijn keer op keer met prijzen bekroond door toonaangevende en onafhankelijke product testers, zoals BLI (Buyers Lab) en BERTL. Vaak werden de apparaten geprezen om de uitstekende algehele beeldkwaliteit, het gebruiksgemak, de lange levensduur en hoge productiviteit.

U bent met de apparatuur van KYOCERA - in combinatie met de service en onderhoud van Klompé & Rupp - verzekerd van een passende en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor uw organisatie.

Over ons

Klompé & Rupp Totaal BV is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer