Document Management

DOCUMENTEN BEHEREN

We besteden gemiddeld een uur per dag aan het zoeken naar informatie. Dit betreft vooral de ongestructureerde informatie zoals die in e-mail, de Windows verkenner en in papieren archieven is opgeslagen. Het lastige daarbij is vooral dat informatie vaak niet op de plek staat waar men verwacht dat het zou moeten staan. Als het document zelf gevonden is, is het zoeken in het document ook nog tijdrovend. Document Management is hiervoor de oplossing.


DOCUMENT MANAGEMENT

Een Document Management systeem (DMS) is geschikt om allerlei documentsoorten in op te slaan. De documentstromen kunnen al dan niet automatisch worden opgevangen en in het juiste archief worden gezet. Een DMS biedt daarnaast uitgebreide instellingen op het gebied van gebruikersrechten en toegang tot archieven en documenten. Een DMS is tevens veel veiliger dan de Windows mappenstructuur. Daarnaast heeft het nog een tal van voordelen.


KYOCERA SOFTWARE

Kyocera heeft een uitgebreide selectie software die is ontworpen om de manier waarop uw bedrijf werkt te stroomlijnen en groei op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier te stimuleren. Hieronder een kleine selectie.

 

DE JUISTE SOFTWARE KAN HET VERSCHIL MAKEN

MYQ

Veilig printmanagement en controle over de kosten. Ontworpen om uw gegevens te beschermen.

PRINT & FOLLOW

Bewaar uw afdruktaken op één centrale MFP en print ze vanaf elke MFP.

SCANNEN NAAR...

Scan eenvoudig, flexibel en snel direct naar uw bedrijfsapplicaties.

Staat u op het punt uw documenten te digitaliseren of bent u reeds van start gegaan?

Met Document Scan Service van KYOCERA is het mogelijk om uw papieren omgeving in een keer snel en eenvoudig te digitaliseren!